مصرف همزمان متفورمین و لووتریکسین
من به دلیل اینکه آنتی بادی آنتی تیروییدم بالاتر از حد معمول بود( تیرویید نرمال) بعد از دو دوره آزمایش زیر نظر پزشک غددم الان سه ماهه دارم روزی نصف قرص لوترکسین میخورم، تا ۶ ماه
جدیدا پریودهام هم خیلی طولانی شد که به پزشک زنان مراجعه کردم، ایشون گفتن، تخمدانم داره تنبل میشه و برام متفورمین تجویز کردن که اول روزی نصف و به تدریح تا دو تا در روز
آِیا مصرف این دو قرص با هم تداخل ایجاد نمیکنه؟ بدنم اذیت نخواهد شدف من قصد بچه دار شدن ندارم، حداقل به این زودیا، اگه متفورمینو مصرف نکنم تنبلی تخمدان تشدید میشه؟
البته به پزشکم گفتم لوترکسین میخورم، گفت ممکنه با مصرف همزمان حالت بد شه، واسه همین کم شروع کن تا عادت کنی، الان من نگرانم چون تو اوج درسم هست.
نمی‌دونم BMIتون رو چه جوری محاسبه کردید
اما همین ۲۴٫۵ی که نوشتید هم برای خانم‌ها نرمال نیست و اگه قد و وزن‌تون رو اینجا بنویسید من می‌تونم بگم چند کیلو باید کم کنید؟ فعلا حدس من اینه که یه ۱۰ کیلویی اضافه وزن دارید!
اما در مورد سوال‌تون
آره دوست من
البته الزامی وجود نداره اما آکنه و پرمویی از عوارض PCOD هستش و من مجددا خط آخر پست قبلیم رو به شما توصیه می‌کنم!
از یه BMI calculator استفاده کردم تو یه سایتی مربوط به PCO بود
من ۱۶۷ قدمه بین ۶۳ تا ۶۴ هم معمولا تغییر وزن دارم تابستونا که تحرکم بیشتره تا ۶۱ هم میاد
دکترم هم میگه با توجه به فیزیک بدنی ات ۶۰ برات نرمال هست. حالا به نظر شما باید چقدر باشه وزنم
دکترم فقط متفورمین داده و داروهای تحریک کننده تخمک گذاری برای اینکه باردار شم اصرار داره که باید بچه دار شی ولی من نمیخوام باردار شم واسه همین هم اون داروهای تحریک کننده مثل کلومفین و HCG را مصرف نکردم، به قرص ضد بارداری هم حساسیت دارم پس درمان دوم معمول رو هم نمیتونم انجام بدم
خب شما نسبتا قد خوبی دارید و از میانگین قد خانم‌ها بالاتره ; )
من تخمینی که زدم برای قد حدود ۱۶۰ بود اما الان باید بگم که
وزن مطلوب برای شما تقریبا ۵۷ کیلوگرم هستش و اگه فرض کنیم شما ۶۴ کیلو باشید یه ۶ – ۷ کیلویی باید کم کنید.
با توجه به تنوع در داروهای کنتراسپتیو، قرص ضدبارداری رو که می‌شه تغییر داد
به هر حال …
اون‌چه که پزشکتون در مورد شما مسئولیت داشته رو انجام داده و دیگه این شما هستید که تصمیم می‌گیرید به تجویز ایشون عمل بکنید یا نکنید و قطعا مسئولیت اون هم با خودتون هست.