سوال در موردتشخیص ایدز!!!!!!!
من حدود ۴ ماه پیش سفری به تایلند داشتم که اونجا چندین مورد نزدیکی با زنان خیابانی داشتم و همه تماسهای من با استفاده از کاندوم بوده و فقط در یک مورد تماس دهانی بدون کاندوم بوده .
پس از بازگشت بعد از مدتی دچار عفونت مجاری ادراری شدم که به تشخیص پزشک عفونت مثانه بوده و با مصرف دارو برطرف شد ودر دوره درمان دکتر به من آمپولی از خانواده کورتون داد و من به دلیل حساسیت به کورتون دچار فشار خون و سردرد و علائم دیگر شدم.پس از مدتی با بروز علائمی شبیه سرماخوردگی و احساس داغی(چون با درجه تست میکردم هیچگاه بالاتر از ۳۷ درجه نبود)
وعرق شبانه و سردردوگردن و خارش بینی و گردن درد ودردمفاصل علی الخصوص قوزک پاوکتف ومچ و دل پیچه دچار توهم آلودگی به ایدز شدم و یک بار پس از ۷ هفته و بار دیگر راس ۳ ماه آزمایش HIV دادم ودر هر دو زمان جواب منفی بوده و الان پس از گذشت ۳ماه از بروزعلائم بهبود یافته ولی همچنان گلودرد (احساس خارش ته حلق و درد هنگام قورت دادن آب دهان) – سر درد – خارش بینی وگردن علی الخصوص با کمی سردی هوا یا بارندگی بازگشته و تشدید میشود.ضمنا یک چیز عجیب اینکه اگر دچار هیجانات رابطه جنسی.ی شوم یا اس.تم.نا کنم این علائم بازمیگردد.
در دو مورد آزمایش چک آپ هم مورد خاصی از عفونت نبوده ولی علائم متناوب خوب شده وباز میگردد.
حال به نظر دکتر محترم احتمال آلودگی چقدر است آیا ممکن است درهنگام درآوردن کاندوم ترشحات موجودبرروی آن آلوده کننده باشد؟
چون خوانده ام آزمایش ۶ ماه اطمینان ۱۰۰درصد میدهد احتمال آلودگی وجود دارد؟
رابطه خاصی بین این علائم با بیماری خاصی میبینید؟
ضمنا دوره عفونت حاد اولیه آلودگی میتوانداینقدر طولانی باشد؟
و چون این موضوع ذهنم رو خیلی مشغول کرده تا چه حدی اثرات روانی میتواند روی این علائم تاثیر گذار باشدو یا از عوارض کورتون باشد؟
ر بگم در یک تماس دهانی بدون محافظ احتمال انتقال بیماری نیست ؟ دروغ گفتم ولی احتمالش خیلی زیاد نیست
چیزی که باید بگم اینه که
این عفونتهای مداوم و علائمی که بی شباهت به بیماری ایدز هم نیست حتی اگر به ایدز هم مربوط نباشد نرمال نیست و شما باید حداقل از لحاظ سلامت سیستم دفاع عمومی بدن چک بشوید و توصیه می کنم به متخصص داخلی مراجعه کنید و شرح حالتون رو به ایشون هم بگید

در مورد ایدز هم توصیه شده اگر ۳ ماه بعد از رابطه مشکوک تست دادید و منفی بود حتما ۶ ماه بعد ( یعنی ۳ ماه بعد از تست اول ) بازهم آزمایش رو تکرار کنید و اگر این آزمایش دوم هم منفی بود اونوقت میشه با اطمینان گفت که شما مشکلی ندارید

البته آزمایشاتی هم هست که زودتر از ۶ ماه مشخص می کنه بلاخره شما مبتلا هستید یا نه که دقیقا نمی دونم در ایران هم اجرا میشه یا نه فقط می دونم هزینه نسبتا زیادی داره . در این مورد با متخصص بیماریهای عفونی یا مشاوران سازمان انتقال خون مشورت کنید .

در نهایت دوست من ، مادامیکه از سلامتت مطمئن نشدی ، در تمام روابطت از کاندوم استفاده کن و در مورد استفاده از وسائل مشترک هم احتیاط رو رعایت کن که اگر خدایی نکرده مبتلا بودی به دیگران آسیب نزنی

آرامشت رو حفظ کن
و دنبال این جریان باش . دعا می کنم مشکلی نداشته باشی