تفسیر سونوگرافی و آزمایش هورمون
بنده ۲تا سوال داشتم که اگه دوستان اطلاعات دارن،جوابمو بدن.ممنون
۱٫من حدوده ۳سال پیش عمل واریکوسل چپ(شدید)انجام دادم و بعداز این مدت رفتم سونوگرافی رنگی انجام دادم که جوابش به شرح زیر بود و ممنون میشم راهنماییم کنید:
وریدهایی به قطر حداکثر ۵/۱ میلیمتر در شبکه پمپینیفورم سمت چپ دیده می شود که با مانور والسالوا و در حالت ایستاده فاقد back flow هستند.
آیا بنده واریکوسلم خوب شده؟

۲٫بنده آزمایش هورمون هم انجام دادم که به شرح زیر است:
FOLLICLE STIMULATING H.(RIA) …………. 4.1 IU/L 1.3-11.5
LUTEINIZING HORMON (RIA) ………….5.7 IU/L 1.8-8.4
PROLACTIN (RIA) …………………….. 11.4 ng/ml 1.0-18
TESTOSTERONE ……………………………………… 9.4* ng/ml 2.0-9.8 (CLIA

*:Rchecked

آیا همه چی نرماله؟
من در سواله دومم یادم رفت بپرسم که آیا دوستان اسم آزمایشی که واسه هورمون دادم میدونن که چی هست؟؟

۱٫ قطر وریدها مناسبه و مشکلی نیست. ورید های بالاتر از ۲ – ۲٫۵ میلی متر نشونه ی واریکوسل گرید ۱ هستن.
۲٫ تست هورمونی هم نرماله.

اگه اسپرموگرام داری در تاپیک خودش بذار تا ببینیم اسپرم ها بعد از عمل در چه وضعیتی هستن.
فقط یه توصیه
سعی کن هر ۶ ماه یه بار یه اسپرموگرام بدی و قدرت باروریت رو چک کنی.

قطر وریدهای من ۵٫۱هستش نه ۱٫۵ !
دوست خوبم وقتی ارقام انگلیسی هستن برای اعداد اعشاری باید پوینت (.) گذاشته بشه. من عدد رو ۱٫۵ خوندم و توضیح مو نوشتم؛ به هر حال پوزش.
اما به نظر من دو احتمال وجود داره

۱٫ شما مراقبت های بعد از عمل رو انجام ندادی.
۲٫ عمل جراحی موفق آمیز نبوده.

موارد رو به ترتیب اولویت نوشتم.
وریدهای بالای ۴ – ۴٫۵ میلی متر نشونه ی واریکوسل گرید ۳ هستن و شما باید به ارولوژیست مراجعه کنی و نظر ایشون رو هم جویا بشی. توصیه ی اکید دارم برای دادن آزمایش اسپرم اقدام کن.